De basis van loslaatcoaching is de Sedona Methode, overgewaaid vanuit de USA naar Nederland. Deze methode is waanzinnig effectief. Daarnaast bestaat loslaatcoaching uit verschillende superkrachtige technieken, zoals ademwerk, mindfulness, meditatie, NLP, healing en heldervoelendheid die ik gecombineerd heb tot een eclectische coaching mix.

Waarvoor gebruik je loslaatcoaching

Om te kunnen omgaan met obstakels. Want het leven bestaat niet alleen uit mooie momenten, dat weet jij ook. Die hindernissen zijn er te nemen. Het gaat er dus om: hoe ga jij om met die obstakels. In het beste geval leren we een mooie les en worden we wijzer, maar als we die negatieve ervaringen vast blijven houden gaat het mis.

Je hebt stress, zit vast in je hoofd, voelt je ongelukkig en je leven/werk/relatie loopt niet lekker. En dan ga je jezelf afsluiten voor positieve gevoelens, gedachten en ervaringen. Dit is waar loslaatcoaching op ingrijpt door middel van een intensief, bevrijdend en zeer helend proces.

Blokkades

Negatieve ballast kan zich op alle lagen van je systeem vastzetten: fysiek (gevoelens, pijn), emotioneel, mentaal (gedachten en overtuigingen) en spiritueel (energie).

Tijdens loslaatcoaching helpt ik jou deze blokkades feilloos opsporen. Vaak zijn deze blokkades voor jou (nog) onbewust of een blinde vlek. Daarom is deze techniek zo transformatief.

Ik leer je stap voor stap hoe jij je actief kan verbinden met dat wat jou afremt, omlaaghaalt of uitput. Dat kan een fysiek gevoel zijn zoals pijn, maar ook een emotie, herinnering, beeld, verhaal of gedachte. En wat vervolgens ontstaat is MAGIE!

Hoe werkt het

Door middel van oefeningen leer ik je daarna om los te laten, laag voor laag. We werken altijd vanuit het hier en nu, dat betekent dat we geen uren kwijt zijn met praten over het verleden. We kijken wat jou in het NU tegenhoudt, wat jij NU los kunt laten om je instant beter te voelen.

Krachtig en kort

Soms is het effect na één sessie al voldoende om weer lichter in het leven te staan, soms heb je meer loslaatwerk te doen. Daarom werk ik met verschillende trajecten en kunnen we ook altijd in overleg een speciaal voor jou op maat gemaakt traject uit stippelen. Je kunt ervoor kiezen om te leren loslaten lekker vanaf je eigen bank, maar je bent ook van harte welkom in mijn praktijk.

Wat houdt het in

Tijdens loslaatcoaching krijg jij de tools om:

  • Niet meer vast te houden wat oud is (en dus niet van NU is)
  • Niet meer vast te houden wat niet van jou is
  • Niet meer vast te houden wat jou niet dient

Ook jij kan jouw voordeel doen met deze techniek. Want wat is er nou praktischer dan een methode die je in korte tijd aanleert en waar je vervolgens de rest van je leven op terug kunt vallen? En deze garantie durf ik je te geven: al na één sessie voel je hoe krachtig de kracht van loslaatcoaching is.

Boek nu een life-changing loslaatsessie van 75 minuten
Wat is Loslaatcoaching