Ik heb nu 2 hele bijzondere sessies bij Maite gehad. Ik wist eigenlijk niet dat ik zoveel moeite had met mijn emoties toelaten. De eerste sessie was dan ook confronterend (voor mijzelf en op de goede manier) en super bijzonder. Maite heeft ervoor gezorgd dat ik mij de hele tijd heel veilig voelde waardoor het ook lukte om me over te geven aan wat er gebeurde. Ik kan nog steeds niet goed onder woorden brengen wat er allemaal gebeurde (qua emoties). Maar ik heb zoveel kunnen loslaten. En ik voelde mij de weken daarna licht, vrolijk en heel fijn. Het leek wel of de healing heel lang door bleef werken.

Naomi NeijssenDesigner

Maite heeft me heel erg goed geholpen om een aantal zaken los te kunnen laten en te verwerken. Zodra je binnenkomt voel je je meteen op je gemak door de fijne setting en hoe Maite is als persoon, heel warm. Erg tevreden over de reset sessie, die was bijzonder en intens en liep een stuk 'lichter' de deur uit.

Guide de NeveConsultant

Vandaag door een spontane verrassing van mijn lief bij Maite terecht gekomen. Ging er totaal blanco in, maar toeval bestaat niet; het was precies wat ik nodig had. De fijne sfeer die Maite heeft gemaakt, haar warme en rake aanraking/massage en heel fijn gesprek. Ze maakt letterlijk en figuurlijk los.

Diane Meijer

Maite is een getalenteerde healer die mij vooral helpt met oude verhalen/stukken/pijn loslaten. Ze heeft de ideale mix tussen no nonsense en openstaan voor alles dat opkomt. Ze is krachtig in haar werk en gaat gelijk naar de kern. Daarnaast is ze ook nog eens verzorgd, lief en grappig. Dus je voelt je gelijk op je gemak. Ik raad Maite absoluut aan! Topper is het.

Annemarie RoozenboomMindfulness trainer

Maite komt snel en daadkrachtig tot de diepe kern, Maite belicht je knelpunten zeer gemakkelijk en weet ook hoe je die zo goed mogelijk los kan laten. Geen tijd voor ego kwesties want daar prikt ze zo door heen. Een healing sessie bij Maite is als aangeraakt worden door de verandering zelf; je gaat lichter, vrolijker, sterker en in je kracht naar huis. Denk je wel.

Patrick SchaasbergSpace Clearing & Elektricien