Stressvrij lanceren en verkopen

Voor coaches die next level willen qua omzet en fearlessness

Het lanceren van een nieuwe dienst, een traject of een academy is overweldigend. Er is zoveel om in gedachten te houden en voor te zorgen.

Ga jij lanceren of verkopen middels een challenge, webinar of masterclass en herken jij deze gedachten?

– Krijg ik wel genoeg deelnemers
– Zal mijn training in de smaak vallen
– Ik moet keihard werken voor meer omzet
– Wie is mijn juiste doelgroep
– Hoe kom ik terug in flow en alignment
– Waar haal ik de juiste energie vandaan om mensen te binden
– Hoe verkoop ik zonder salesy over te komen
– Hoe verhoog ik mijn energie en omzet

Dan is dit het traject voor jou!

Het is voor een heel groot deel dankzij Maite dat ik twee succesvolle lanceringen heb gedaan met een omzet van meer dan 100 k in slechts 6 maanden tijd! Ze heeft me geholpen om al mijn belemmerende overtuigingen en gevoelens los te laten zodat ik moeiteloos dit resultaat kon halen. Als je iemand zoekt die je helpt je blokkades helder te krijgen EN ze los te laten zodat je echte resultaten gaat halen, dan hoef je niet verder te zoeken! Maite is the one!!

Arrezina van RoekelCoach & Spreker

Jij wil ALL IN

Dit traject is voor coaches en ondernemers die all in willen, next level! Maar door de stress die je ervaart tijdens jouw sales/ challenge periode schiet je nog vaak in pushen, hard werken en moeten presteren. Jij wil dit dit keer radicaal anders doen!

Wat doe ik:

 • Ik ben jouw alignment & succes sidekick
 • Jij houdt continu high vibe energy
 • Ik zorg voor de juiste energie tijdens je challenges (niet pushen maar aantrekken)
 • Je durft 1000% te vertrouwen op het leven en op jezelf
 • Ik help je next level te gaan in omzet, doelgroep, boodschap

Wat gaan we doen

We gaan een hele fijne samenwerking aan die ervoor zorgt dat jij geen stress hebt tijdens jouw launch party of verkoop event. Je ervaart dus fun, vrijheid en vertrouwen in plaats van angst en stress.

 • We gaan je money mindset verder optimaliseren
 • We laten je beperkende overtuigingen helemaal los
 • We verhogen je vibratie
 • Je leert loslaten en volledig vertrouwen
 • Je ervaart jouw eigen grenzeloosheid
 • Je stapt in je next level succes verhaal
 • We challengen jouw (mentale) succes plafond
 • We initiëren diepgaande innerlijke heling op jou pad

Is het iets voor mij?

 • Niet als je niet gelooft dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw gedachten, gevoelens en geluk
 • Niet als je niet van plan bent om je mindset te challengen
 • Niet als je niet gelooft dat alles in het leven energie is

Wat kost het?

€2495 exclusief BTW. Je krijgt hiervoor 8 weken lang, gedurende jouw sales periode het aantal loslaatsessies dat jij nodig hebt. Een sessie is per telefoon en duurt 60 minuten per keer. Iedere sessie is een mega shift en transformatie, dus je bepaalt zelf hoe ver jij wilt gaan in jouw transformatie. In 2 of 3 termijnen betalen is mogelijk.

Waarom wachten? Ga nu ALL IN!