Over Maite

Mijn leven is nu zo anders dan dat het was. Van hobbels, hoge pieken en de diepe dalen naar innerlijke rust, kracht, balans en energie. Van een studie aan de hotelschool en het marketingburo dat ik runde naar de prachtige coaching opleidingen en het openen van mijn eigen praktijk. Van gevloerd door angsten, een eetverslaving, eindeloze vermoeidheid en mijn burn-outs (2 keer!) naar leven vanuit mijn hoogste potentieel en andere helpen met mijn eigen ontwikkelde methode.

Mijn transformatie duurde 10 jaar. Minimaal. De methode die ik heb ontwikkeld helpt mensen transformeren, maar niet in 10 jaar, maar slechts in een aantal maanden. Loslaatcoaching helpt je om je werkelijk anders, beter, lichter, vrijer te voelen, in no-time.

Ik heb er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe ‘high on life’ je kan zijn door bepaalde technieken te integreren in je dagelijks leven.

Ieder mens komt obstakels en dieptepunten tegen, we worden allemaal getekend door het leven. De problemen ontstaan pas als je daardoor gekétend raakt door het leven. Als je de negatieve ervaringen niet meer los kunt zien van jezelf. Als je gevangen zit in een wirwar van oud zeer, niet uitgekomen verwachtingen, en je een vertekend beeld hebt ontwikkeld van wie je ook alweer bent.

Ik boek een loslaatsessie!

Je bént niet je obstakels of je trauma’s.

MaiteLoslaatcoach

Van nature ben jij in essentie grenzeloos, geïnspireerd, liefdevol en levenslustig. Dat is waar ik je aan help herinneren én naar terugbreng. Door jouw diepgewortelde belemmeringen en overtuigingen los te laten, ontstaat er ruimte om licht en vanuit alignment te leven en je diep te verbinden met jezelf, het leven en anderen.