HERKEN JIJ DIT

– Vaak moe, geïrriteerd of gestresst
– Hoofdpijn, veel in je hoofd, spanning in je lijf
– Uitbarstingen van opgekropte emoties
– Je voelt je geleefd, je voelt geen regie
– Je hebt een gevoel van vastzitten
– Je wilt een directe verandering in je leven!

Ja? Dan is dit het traject voor jou

Neemt een negatief, geïrriteerd en gespannen gevoel het over van je levenslust? Voel je dat je de zelfregie mist. Wil je wil kunnen ontspannen en genieten, het liefst zo snel mogelijk. Hoog tijd voor jouw reset. Het Lichter Leven Traject is een intensief, praktisch en effectief traject dat jouw leven in korte tijd zeer positief verandert.

Wat kun je verwachten?

– Geen wachttijden, direct aan de slag
– Een uur per week een telefonische sessie
– Intensieve coaching ondergaan vanuit je luie stoel
– We werken aan duidelijke doelstellingen
– Na iedere sessie voel jij je beter, opgelucht, rustiger
– Mensen geven aan betere ervaringen te hebben dan bij de psycholoog of EMDR/ EFT

Het Lichter Leven traject bevat 6 sessies. Als jij na 6 sessies je niet lichter voelt krijg je een 7e sessies helemaal gratis.

Is het wel wat voor mij?

Loslaten is heel bevrijdend. De methode is super simpel. Het is echt voor iedereen. Het is niet zweverig. Het is een praktische tool die je één keer aanleert en waar je vervolgens de rest van je leven op terug kunt vallen. Het verandert je leven, vanaf je luie stoel. Het is het soort coaching of therapie waarop jij al jaren wachtte.

Ik heb mijn ‘zelf’ weer gevonden door Maite. Haar werkwijze is briljant. Zo geniaal dat ik na het ondergaan van deze sessies een 2-daagse training gevolgd heb bij haar. Het is de kers op de taart voor mijn pad van 10 jaar op ont-wikkeling en gezondheid. Ik geef deze werkwijze weer door bij mijn cliënten en de resultaten liegen er niet om! Haar werk zet mij volledig in mijn kracht. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn (fysiek/mentaal/spiritueel/financieel) blokkades los heb mogen laten. Hierdoor is de regie weer in eigen hand. Ik heb vele gezondheid specialisten (regulier en buiten de gewaande paden) geïnterviewd, hun werkwijze mogen ondergaan, geïntegreerd, maar dit was hetgeen wat ik nog miste. Dank voor je werk Maite. Ik ben je eeuwig dankbaar.

Wat kost het?

Er zijn 2 mogelijkheden. Telefonische behandelingen en live behandelingen. Het Lichter Leven traject kost 495 euro (telefonisch) en 695 voor een live traject. Een kennismakingssessie kost 75 euro (telefonisch) of 100 euro (live). Bij een zakelijke factuur komt er btw bij.

Laat ongewenste patronen los

Creëer het leven waarvan jij altijd al droomt. Ontdek een simpele, heerlijke, super transformerende methode, waarmee jij binnen no-time de shift maakt van struggle en vastzitten naar persoonlijke kracht, vertrouwen, rust en vrijheid.

Ja, ik wil me aanmelden