HERKEN JIJ DIT:

– Je komt er zelf even niet uit
– Je wil je beter voelen, mar niet veel helpt
– De reguliere therapie helpt niet (goed)
– Je zoekt hulp bij een ingrijpende gebeurtenis
– Je merkt dat je vaak wordt getriggerd door personen of je omgeving
– Jou gedachten, emoties en gevoelens beheersen je leven
– Je ervaart dips, moeheid en depressieve gevoelens

Dan is dit het traject voor jou!

Wat ik weet van trauma

Een trauma dat onverwerkt blijft kan je leven nadelig beïnvloeden. We raken getriggerd. Overspoeld door emoties en gedachten. Onze reactie op een trauma lijkt oncontroleerbaar, en dat klopt. Totdat we het trauma beginnen te verwerken. Door het te doorvoelen, het een plek te geven en vervolgens de oude, zware lading van de herinneringen los te laten. Tijdens mijn scheiding heb ik zelf opnieuw mogen ervaren hoe krachtig het is om samen met mijn eigen loslaatcoach de diepere lagen van verdriet, boosheid en angst in te duiken. Op een veilige manier.

Wat gaan we doen:

– Ik ga je op een hele fijne manier begeleiden bij jouw proces
– Deze methode behoeft weinig praten en is toch zeer effectief
– Jij kan op een veilige manier al jouw emoties verwerken
– Je leert echt anders kijken naar jouw trauma’s en emoties
– Je krijgt een andere, meer helpende mindset
– Je leven krijgt een positieve wending
– Je kunt dit allemaal doen vanaf je eigen luie stoel

Is het iets voor mij?

Ben je een praktisch persoon, wars van zweverige beloften, en al helemaal niet iemand die eindeloos wil navelstaren? Hou je van aanpakken en niet zeuren, hou je je ellende liever voor jezelf? Dan ben ook jij iemand die zijn of haar voordeel kan doen met deze techniek. Want wat is er nou praktischer dan een tool die je één keer aanleert en waar je vervolgens de rest van je leven op terug kunt vallen?

Wat kun je verwachten?

Je ontvangt 20 sessies, binnen een periode van 15 weken. Zodra we het intakegesprek hebben gedaan, gaan we meteen en zeer gericht aan de slag. Als na de eerste sessies ga je de kracht van deze methodiek ervaren. Je leven zal veranderen, je zal je weer goed voelen, gelukkiger, vrijer, blijer en lichter.

Kan ik het wel leren

Loslaatcoaching werkt zo intens bevrijdend. Het is voor iedereen. Het werkt voor iedereen. Zelfs op de diepste trauma’s. En het is zo simpel is dit: kun je een pen vasthouden met je arm gestrekt voor je? Kun je de pen loslaten, zodat hij op de grond valt? Dan kun jij ook de techniek van het loslaten leren.

Wat kost het?

Je ontvang 20 sessies voor €1795 inclusief BTW. Dit is veel goedkoper dan losse sessies. Niet goed, geld terug garantie! Wil je een zakelijke factuur ontvangen, dat kan.

Wil jij jouw diepere lagen helen?

Wil jij ook aan de slag met het loslaten van diepere lagen zoals trauma, verlies, misbruik, oud zeer en ingesleten patronen? Dan is dit traject de snelste route naar een gelukkigere jij.