HERKEN JIJ DIT:

– Je hebt een trauma meegemaakt in ver of kort verleden
– Je kan de gedachten, herinneringen en gevoelens niet loslaten
– Jouw triggers beheersen je leven
– Je ervaart dips, moeheid en depressieve gevoelens
– Reguliere (praat) therapie helpt niet (goed)
– Je zoekt een behandeling waarbij je niet hoeft te graven in je verleden

Wil jij aan de slag met het loslaten van diepere lagen zoals ongelukken, trauma, verlies, misbruik, oud zeer en ingesleten patronen? Dan is dit traject de veiligste, effectiefste en snelste route naar een gelukkigere jij.

Dan is het trauma traject voor jou!

Wat ik weet van trauma

Een trauma dat onverwerkt is, kan je leven zeer nadelig beïnvloeden. Denk aan hartkloppingen, angsten, vermijden van openbare ruimtes, hypochondrie, klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, etc.

Onze reactie op een trauma lijkt oncontroleerbaar, en dat klopt. Totdat we het trauma beginnen te verwerken. Trauma coaching helpt trauma’s verwerken en loslaten. Ik werk lichaamsgericht. Contact maken met ons lichaam, dat ons trauma voor ons opslaat, is het begin van verwerken. Veel mensen proberen trauma op te lossen door praten, echter slaat trauma zich als vastzittende energie op in het zenuwstelsel.

Het lichaam reageert op het moment van een traumatische ervaring met een plotselinge opwinding, het komt in een staat van paraatheid.

Wat ik weet van trauma

De herinnering aan traumatische ervaringen worden opgeslagen in de hersenen. De energie ervan wordt vastgezet in het zenuwstelsel. Daardoor leeft een getraumatiseerd persoon niet geheel in het heden.

De energie van het trauma dat vastzit in het zenuwstelsel, zorgt dat we reageren op oude manieren, op het moment dat we getriggerd worden door iets dat lijkt op het oorspronkelijke trauma.

Zelf heb ik een traumatisch verleden opgelost door het inzetten van lichaamsgerichte therapieën, zoals de-armouring, fascia release, de Sedona methode en meer. Uit tal van methodes heb ik een eigen, super effectieve methode ontwikkeld die mensen snel van hun trauma’s afhelpt.

Wat gaan we doen?

– Ik ga je op een hele veilige manier begeleiden bij jouw proces
– Deze methode behoeft weinig praten en is toch zeer effectief
– Jij kan op een zachte manier al jouw emoties verwerken
– Je leert echt anders kijken naar jouw trauma’s en emoties
– Je leven krijgt weer een positieve impuls
– Je kunt dit in mijn praktijk doen, of thuis, vanuit je luie stoel

Hoe werkt het?

Door lichamelijke gewaarwording (lichaamsbewustzijn) kan je jouw zelfregulerend en genezend vermogen herstellen. Je zet als het ware jouw eigen zelfhelende systeem weer vol aan. Door samen te werken met jouw eigen lichaamswijsheid, ontladen wij samen in onze behandelingen jouw vastgezette energie met behulp van aanraking, massage en veilig traumawerk.

Wat kun je verwachten?

Zodra we het intakegesprek hebben gedaan, gaan we meteen en zeer gericht aan de slag. Als na de eerste sessies ga je de kracht van deze methodiek ervaren. Hoeveel sessies je nodig hebt, hangt af van de intensiteit van jouw ervaring.

Kan ik het wel leren

Traumatherapie volgens de loslaatmethode werkt intens bevrijdend. Het is voor iedereen. Het werkt voor iedereen. Zelfs op de diepste trauma’s. Ik werk met kinderen vanaf 9 jaar. Bekijk voor ervaringen van anderen ook eens de referenties op deze website.

Wat kost het?

Het trauma traject bestaat uit 8 sessies. Er zijn 2 mogelijkheden. Telefonische trauma therapie (895 euro) en het live trauma therapie traject (1195 euro). Een telefonisch kennismakingssessie van 60 minuten kost 75 euro (in plaats van 90 euro) en een live kennismakingssessie kost 100 euro (in plaats van 120 euro). Bij een zakelijke factuur komt er BTW bij.

Wil jij jouw diepere lagen helen?

Wil jij ook aan de slag met het loslaten van diepere lagen zoals ongelukken, trauma, verlies, misbruik, oud zeer en ingesleten patronen? Dan is dit traject de veiligste, effectiefste en snelste route naar een gelukkigere jij.