Chronische pijn traject

Je verzetten tegen pijn betekent meer lijden aan pijn. Ontdek de onderliggende redenen van jouw klachten, verbeter jouw fysieke staat van zijn en laat je klachten los.

Je bent niet je klachten

– Ontdek de oorzaken van jouw klachten
– Laat frustraties los
– Boost je zelfvertrouwen
– Leer anders omgaan met pijn
– Word vrienden met je lijf

Boek het traject nu

Wat kun je verwachten?

Bij chronische pijn zijn er pijnklachten en wordt die worden veroorzaakt door een overgevoelig zenuwstelsel, dat alarmsignalen naar de hersenen blijft sturen. Iedere dag word je geconfronteerd met pijn waarvan je de oorzaak niet weet. Het kan zelfs zijn dat je je niet serieus genomen voelt omdat men het afdoet met: ’het zal wel tussen de oren zitten.’ De strijd die je iedere dag tegen de pijn voert, zorgt dat je pijn lijdt. Het beperkt je in het dagelijks leven, het maakt je minder gelukkig en het vreet energie. Dit traject is er speciaal voor mensen die al maanden of jaren te maken hebben met klachten, pijn en andere vervelende signalen van het lichaam. Je zal na de eerste sessie al verbetering ervaring in jouw situatie.

Wat je kan verwachten:

– Hulp, ondersteuning en kennis voorbij het reguliere circuit
– Kennismaking en uitleg over deze wonderlijke methode
– Concrete handvatten, tips en oefeningen voor jouw pijn
– Iedere sessie draagt bij aan maximale verlichting van je pijn
– Verlaagd jouw klachten maar liefst 70-100%

Wat gaan we doen?

Wij behandelen jouw pijn en klachten middels zeer effectieve aanraking en lichaamsgerichte technieken als triggerpoint, de-armouring en myofascial release. We leren je bewust worden van de oorzaak van jouw klachten en je leert jouw pijn en de psychosomatiek achter je pijn loslaten. We bieden de optie om gebruik te maken van psilocybine, een zeer effectief, natuurlijk middel bij het oplossen van lichamelijk en geestelijke klachten.

Wat kost het?

De kosten zijn 1195 incl. BTW. Je ontvangt 3 sessies van 2 uur  door 2 behandelaars. Het traject vindt plaats in mijn praktijk in Uitdam. Woon je ver weg? Maak er dan een ‘uitje’ of ontspannen reisje/ dagje van. Het is zeer de moeite waard om jezelf deze investering in tijd en geld te geven.

Ik heb mijn ‘zelf’ weer gevonden door Maite. Haar werkwijze is briljant. Het is de kers op de taart voor mijn pad van 10 jaar op ont-wikkeling en gezondheid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn fysieke blokkades los heb mogen laten. Hierdoor is de regie weer in eigen hand. Ik heb vele gezondheid specialisten (regulier en buiten de gewaande paden) geïnterviewd, hun werkwijze mogen ondergaan, geïntegreerd, maar dit was hetgeen wat ik nog miste. Dank voor je werk Maite. Ik ben je eeuwig dankbaar.

Matthijs van DoesburgHealth Coach

Aanmelden